Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Värdegrund

Hos Galio of Sweden står kvalitet och design i fokus. Galio är ett företag med hög kompetens och erfarenhet inom konfektion och mössproduktion. Beslutet att bearbeta studentmarknaden i Norden har vuxit fram genom dialog med representanter från skolan, elevkårer, studentorganisationer med flera. Det alla representanter har gemensamt är att de länge sökt efter en stabil, etablerad och seriös aktör på studentmarknaden som kan erbjuda produkter och därtill service av högsta kvalité.

Allas lika värde

Galio of Sweden tror på en värld där alla är lika mycket värda och där alla har rätt att vara den dem är. Det tycker vi är en ren självklarhet. Galio tror på samarbetet mellan två olika personligheter och gillar att lära från det som är främmande och nytt. Vi tror på en värld där ursprung inte spelar någon roll. Galio vill vara med och bidra för ett mobbningsfritt samhälle, där alla får vara med och där alla behandlas rättvist. Vi tror på mångfald, det vill säga att alla har samma rättigheter och möjligheter oavsett kön, etnisk tillhörighet och religion. För att skapa en vänligare värld samarbetar Galio med projektet Livet Blir Bättre som arbetar aktivt för att motverka mobbning.

Ansvar för naturen

Galio tar miljöfrågorna på allvar och tänker dagligen på hur vi kan effektivisera vårt arbete som är ännu mer miljövänligt. Vi strävar alltid efter att välja och använda oss av miljömärkta produkter och vi samarbetar bara med leverantörer och partners som strävar mot samma vision. Idag finns våra studentmössor i både ekologiskt och veganskt utförande.

Kvalitet & miljö

I arbetet för att uppnå optimal kvalitet tillsammans med minsta möjliga miljöpåverkan handplockar vi våra underleverantörer. Kvalitet prioriteras allt framför pris samtidigt som vi är ytterst måna om att våra leverantörers anställda har en trygg och rättvis arbetssitaution, vilket leder till trygghet för dig som kund. För att säkerställa att våra krav på tillverkning och kvalitet efterföljs hos våra levenrantörer utför vi personliga besök, stickprovskontroller och ankomstkontroll. Dessutom använder vi oss av två olika certifieringar, Öko-tex och WRAP.

Öko-tex är ett internationellt kontrollorgan som är världsledande för textilier. En certifiering hos Öko-tex garanterar att kläderna inte innehåller några skadliga ämnen som kan vara farliga för huden och hälsan.

WRAP är en organisation som ställer krav på att företag inte använder sig av barnarbete, tvångsarbete eller sysslar med trakasserier eller missbruk av något slag. Utöver kram på minimilöner och arbetstid ställer WRAP även krav på säkerhet, hälsa och miljömedvetenhet hos producenten. När du handlar hos oss gör du det med gott samvete.

Ansvarsfulla och trygga samarbeten

Galio of Sweden verkar för att ge studenter en schysst och bra start ut i livet. Galio har speciellt framtagna kvalitetskrav för att allt ska ske för studentens bästa. Galio är Trygg E-handelscertifierade, följer personuppgiftslagen och har alltid skriftliga och transparenta avtal med våra skolor. Våra medarbetare utbildas i vår värdegrund och delar våra värderingar. Vi visar alltid respekt för varandra, våra kunder och våra konkurrenter.

Galio of Sweden är stolt sponsor av värdegrundsprojektet Livet blir bättre

Läs mer om Galios bakgrund och storyn bakom varumärket.