Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Klimatkompenserad leverans

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Armband Siena

Sienas tidlöshet gör det möjligt att använda det såväl på finmiddagen som på fikan.

Armband för festliga tillfällen

Galios armband finns i olika stilar och olika utförande. Bär flera armband åt gången i kombination eller ha ett par på lager för att kunna växla mellan beroende på tillfälle och outfit. Ett armband förhöjer din look vid alla tillfällen. Matcha exempelvis din neutrala outfit med ett armband som syns, eller komplettera kostymen eller klänningen med ett diskret stilrent armband. Du vet troligtvis hur du föredrar att bära ditt armband men våga testa något nytt nästa gång!

Armband för dam och herr

Våra armband är utformade för både herr & dam. Vårt sortiment utökas kontinuerligt och armbanden som tillkommer ska ha en stilren design och spegla kombinationen mellan svenska leveranssäkerhet och italiensk design. Du kan dessutom personifiera alla våra armband och skriva en egen text på dem. Populära texter att skriva är initialer, förnamn eller koordinater där exempelvis du och din partner träffades eller där ert barn föddes. Personliga armband är en trevlig present till nära och kära.

Matcha armbandet

Våra armband i silver och guld är designade tillsammans med våra andra smycken och går bra att kombinera. Välj exempelvis ett armband, en ring och ett halsband i samma formspråk för att skapa en komplett look. Du kan även skapa en helt unik stil genom att kombinera smycken som inte har samma formspråk - dvs ett armband ur en kollektion och ett halsband ur en helt annan. Endast fantasierna sätter gränser!