Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Tusentals nöjda kunder

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Matcha med Airpodsskal

Förvara en av dina käraste ägodelar med stil. Airpodsskal är inte bara praktiskt, utan också väldigt snyggt.

Moderiktiga mobilskal

Galios mobilskal finns i flera olika utföranden och material - allt för att din personlighet ska få lysa igenom samtidigt som du har ett tryggt skydd för en av dina käraste ägodelar - din mobil. Våra mobilskals huvudsyfte är att fungera som en accessoar som är lätt att variera och kan lyfta en look. Variera ditt skal i oändlighet genom att välja mönster men framförallt genom att personifiera mobilskalet med exempelvis ditt namn eller med koordinaterna där du växte upp.

Mobilskal med egen text

Förutom att du kan välja mellan flera olika mönster på våra mobilskal så kan du även personifiera det genom att skriva en egen text. En egen text på ditt mobilskal öppnar upp för att vara kreativ när du ska beställa och det gör det där lilla extra om du exempelvis ska ge bort skalet som en present. Ett annat hett tips är att skriva exempelvis dina initialer på skalet för att göra det extra mycket till ditt eget. Hos Galio kan du skriva en egen text med XX tecken på ditt skal som sedan präglas på produkten. Att bokstäverna präglas gör att det inte är någon risk att tecknen trillar av när skalet används.

Skal i olika utföranden

Vi tar kontinuerligt in nya mönster på våra skal. Just nu har vi ett par olika mönster som passar olika stilar och humör. Gemensamt för alla mönster är att de är trendiga, unika och har en touch av svensk leveranskvalitét och Italiensk design.