Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Klimatkompenserad leverans

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Verona Bright Sand

Keps i vegansk mocka ger ett lyxigt uttryck och färgen sätter pricken över i:et - med Verona är du 100% stilsäker varje dag.

Kepsar i vegansk mocka

Mockakepsar eller kepsar i vegansk mocka har blivit ett vanligt inslag i modebranschen och är mer regel än undantag att ha i garderoben. Särskilt populära är kepsar i jordnära färger som beige och brunt. En broderad märkning fram på kepsen gör det där lilla extra. En keps passar bra både till vardags, för promenaderna eller för festligheter och passar både män och kvinnor. En modern look för dam är att matcha kepsen med nedsläppt hår och ett par större örhängen i guld eller silver. Speciellt en snygg look för dem med lite kortare hår eller page.

Keps med egen brodyr

Kepsar finns det många varianter av och det kan vara ett svårt plagg att göra personligt. Med en egen brodyr på din keps så blir det knappast mer personligt. Välj fritt vilken text du vill skriva i ett av våra typsnitt. Skriv ditt namn, dina initialer eller kanske något smeknamn eller favoritfotbollslaget. En egen brodyr på din keps tar kepsen det där extra steget.