Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

karriär jobba hos galio

Gör karriär hos oss!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa i din roll. Gör din karriär hos oss - Sveriges snabbast växande studentföretag!


Lediga tjänster: Account Manager

 

Account Manager / Säljare

Drivs du av att göra affärer? Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i Västra Götaland? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig med energi, skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Bli Account Manager/Säljare på Sveriges snabbast växande studentföretag, Galio of Sweden!   

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Vill du vara en del av vår resa? Häng med!

 

Om tjänsten

Som säljare för Galio of Sweden blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Våra säljare har en stor betydelse för företagets fortsatta framgång. Vi söker dig som är ung och driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. Tjänsten är väldigt varierande och lärorik. Du kommer möta många människor där du  samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Varje säljteam ansvarar över ett eget område och med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga säljstil. 

Under två (eventuellt tre) intensiva månader i höst bryts de generella uppgifter du som säljare har och du går över till att tillsammans med en kollega besöka skolor runt om i hela Sverige för att visa upp Galios kollektion av studentmössor och accessoarer direkt till blivande studenter på de skolor du själv har kontrakterat. 

Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv, och att du ger inte upp i första taget. Din arbetsroll bygger på frihet under eget ansvar. Det innebär att du planerar ditt eget schema och jobbar mycket självständigt.

Tjänsten är på 100%.
B-körkort är ett måste.  

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.
Plats: Göteborg 
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodel

 

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

Är social: Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, nätverka och att vårda kundrelationer.  

Har eget driv: För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. 

Är nyfiken: Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan. 

 

Tjänsten innebär bl a

Sälj - Du kommer att bli ansvarig för ditt eget område med utgångspunkt Västergötland. Där tar du dig an både nysälj och återsigning av befintliga skolor. 

Ett ungt och hungrigt team - Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden!  

Väx tillsammans med företaget - Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

   

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Kul! Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail. Skriv ”Ny Galion” i ämnesraden och berätta varför just du är den rätta för jobbet. Tillträde snarast och intervjuer sker löpande.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta oss.

Mail: crew@galio.se
Instagram: @galioofsweden