Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

karriär jobba hos galio

Gör karriär hos oss!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, med höga ambitioner och nya rekord i sikte. 

Lediga tjänster: 

Just nu söker vi:

Utprovare i Göteborg, Västerås, Norrköping och Växjö

E-commerce Manager (Karlshamn)

 


 

Säsongssäljare / Utprovare (Växjö / Västerås / Norrköping / Göteborg)

Gör karriär direkt efter studenten! Börja jobba som Utprovare på Galio of Sweden - Sveriges snabbast växande leverantör av studentmössor! Ett jobb hos Galio öppnar upp stora möjligheter för vidareanställning och vi söker dig som är ung (mellan 18-25 år), bor i Göteborg, Växjö, Norrköping eller Västerås och är driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. 

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Som utprovare för Galio blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Våra utprovare har en stor betydelse för företagets direkta framgång.

Tjänsten är väldigt varierande och lärorik. Du kommer möta många människor där du samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Du kommer att jobba ihop med en annan utprovare med stöttning från ansvarigt säljteam. Med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga utprovarstil. 

 

Om tjänsten
Under två-tre intensiva månader i höst (med chans till förlängning) så kommer du att tillsammans med en kollega köra runt i våra hybriddrivna Galiobilar och besöka skolor runt om i Sverige för att visa upp Galios kollektion av studentmössor och accessoarer direkt till blivande studenter.

Eftersom att jobbet innebär att du arbetar tätt tillsammans med din kollega så är personkemi viktigt - det är därför välkommet att ansöka till tjänsten tillsammans med en vän. Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

- Är utåtriktad - Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, har lätt för att prata framför publik och med personer du inte känner. Du lämnar också en positiv känsla hos de du möter.

- Har eget driv - För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. 

- Är nyfiken - Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan. 

 

Ett jobb på Galio innebär:
Bli en del av ett ungt och hungrigt team - Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden! 

Väx tillsammans med företaget - Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Utveckla ditt sälj till en helt ny nivå - I rollen som utprovare tar du del av en säljutbildning som ger dig förutsättningar för att under hösten utveckla din egen säljstil och använda det du lärt dig i praktiken. Denna kombination gör dig till en kunnig och duktig säljare med kunskap som du alltid kommer att kunna ha med dig i din framtida karriär.

Nyfiken på hur en dag kan se ut? Spana in storys och inlägg hos ett axplock av höstens utprovare:
Galio-Olivia >
Galio-Tova >

 

Villkor:
Tjänsten är på 100%.
B-körkort är ett måste.
Placering: Göteborg, Växjö, Västerås eller Norrköping.

Intervjuer sker löpande. Tillträde v. 35.
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodell

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Kul! Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail. Skriv ”Ny Galion” i ämnesraden, berätta varför just du är den rätta för jobbet och bifoga CV samt Personligt brev.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta oss.

Mail: crew@galio.se

Ansök via mail

 

E-commerce Manager (Karlshamn)

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, med höga ambitioner och nya rekord i sikte. Vi söker nu en E-commerce Manager som skall ansvara för försäljning och utveckling av vår E-handelssajt.

 

Om Galio
Galio of Sweden är ett modehus för personifierade produkter för festliga tillfällen. Personifierat, skräddarsytt med högsta kvalité och till rätt pris är vårt signum. Galios verksamhet består av två olika spår: Student by Galio där vi riktar oss till Sveriges studenter genom studentmössor och har som vision och riktmärke att vara det schyssta alternativet och Fashion by Galio, där vi tar fram och säljer modeaccessoarer i hög kvalitet och med en personlig touch.

Galio of Sweden är en del av CIMON koncernen, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".
- Vi siktar alltid på att ha extremt nöjda kunder och ligga i absolut framkant med våra bolag och produkter. Det är vår inställning att ingenting är omöjligt som gör det möjligt, säger koncern-VD Peter Mattisson.
Vi är noga med att bygga ett starkt team med egenskaper och färdigheter som kompletterar varandra och där alla har möjlighet att påverka och forma Galio på sitt sätt.

 

Om tjänsten
I rollen som E-Commerce Manager kommer du att ansvara för försäljning och utveckling av vår E-handelssajt. Det innebär ett övergripande ansvar för vår e-handelsplattform, utveckling och konverteringsoptimering. I arbetet ingår mätning och uppföljning mot uppsatta mål samt utveckla hur vi mäter och optimerar att vi har rätt och intressant innehåll för våra besökare och kunder. Det är du som E- Commerce Manager som operativt genomför arbetet.

Nyckeluppgifter:
- Maximera trafikdrivning genom SEM och SEO
- A/B-test och dataanalys med daglig uppföljning av KPIer
- Framtagning och analys av e-postmarknadsföring och automationer
- Kontinuerligt arbeta med kundresan och sajtens innehåll utifrån kundbeteende för bästa möjliga placering och utbud av produkten
- Kravställning gentemot leverantörer och samarbetspartners
- Budgetering, rapportering och uppföljning
- Ansvara för att administrera sajten och dess produkter.

 

Din profil
Som person är du driven och brinner för försäljning med kundupplevelsen i fokus. Du är strukturerad, tekniskt lagd, trivs i en platt organisation och är van att driva ditt eget arbete framåt. Vi ser att du har arbetat i en liknande tjänst i minst 3 år inom E-handel mot B2C. Du kan med trygghet i din digitala kunskap bekvämt skifta fokus mellan helhet och detalj i det operativa arbetet, har du även nedan kompetens och kunskap ser vi stor möjlighet till framgång:

- Goda kunskaper inom Google Analytics
- Erfarenhet av Google Ads och Meta Business Suite
- Erfarenhet av att agera kravställare och beställare 
- Konverteringsoptimering och försäljningsuppföljning
- Tekniskt lagd med grundläggande förståelse för HTML, CSS & JS
- Erfarenhet av Adobe Suiten
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift

 

Vi erbjuder
Ett jobb hos oss innebär att du blir en del av ett ungt och hungrigt team. På Galio drivs vi av att jobba agilt med en strävan, vilja och ambition att alltid bli bättre. Teamet på Galio tar jobbet på stort allvar, men har högt i tak och nära till skratt.

Tjänsten utgår ifrån Galio HQs havsnära lokaler på Östra Piren i Karlshamn. Här sitter du tillsammans med kollegor från hela koncernen men du har förstås möjlighet att jobba hemma eller på distans viss del av din arbetstid. På kontoret får du möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap med kollegorna på våra systerbolag - som vi har gemensamma aktiviteter med året runt. För att nämna några, så bjuds det på gemensam frukost ett par dagar i veckan och vi arrangerar löpande AWs eller andra aktiviteter.

Förutom suveräna kollegor så erbjuder vi naturligtvis ett generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension och trygga villkor.

 

Villkor:
Tjänsten är på 100%.
Placeringsort: Karlshamn (HQ),
Intervjuer sker löpande.
Grundlön + provision.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail crew@galio.se. Skriv ”E-Commerce Manager” i ämnesraden, berätta varför just du är den rätta för jobbet och bifoga CV samt Personligt brev.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta VD Marcell Kapteijn på mail marcell.kapteijn@galio.se