Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

karriär jobba hos galio

Gör karriär hos oss!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, med höga ambitioner och nya rekord i sikte. 

Lediga tjänster: 

- Account Manager (Örebro / Linköping / Norrköping)

 


Account Manager

Drivs du av att göra affärer? Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i Norrköping, Linköping eller Örebro? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig med energi, skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Bli Säljare på Galio of Sweden! Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Vill du vara en del av vår resa? Häng med!


Om rollen
Som säljare för Galio of Sweden blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Våra säljare har en stor betydelse för företagets fortsatta framgång. Vi söker dig som är ung och driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. Tjänsten är väldigt varierande och lärorik. Du kommer möta många människor där du samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Varje säljteam ansvarar över ett eget område och med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga säljstil.


Under två (eventuellt tre) intensiva månader i höst bryts de generella uppgifter du som säljare har och du går över till att tillsammans med en kollega besöka skolor runt om i hela Sverige för att visa upp Galios kollektion av studentmössor och accessoarer direkt till blivande studenter på de skolor du själv har kontrakterat.


Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv, och att du ger inte upp i första taget. Din arbetsroll bygger på frihet under eget ansvar. Det innebär att du planerar ditt eget schema och jobbar mycket självständigt.

Den vi söker
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

- Är social: Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, nätverka och att vårda kundrelationer.
- Har eget driv: För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill.
- Är nyfiken: Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan.

Tjänsten innebär bland annat:

Du får jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Tjänsten är på 100%.
B-körkort är ett måste.


Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.
Plats: Norrköping, Linköping eller Örebro
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodell

Ansök med CV + Personligt Brev till crew@galio.se