Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

karriär jobba hos galio

Gör karriär hos oss!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa i din roll. Gör din karriär hos oss - Sveriges snabbast växande studentföretag!


Lediga tjänster: Utprovare

 


 

Utprovare

Börja jobba som Utprovare på Galio of Sweden, Sveriges snabbast växande leverantör av studentmössor! Ett jobb hos Galio öppnar upp stora möjligheter för vidareanställning och vi söker dig som är ung och driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. 

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Som utprovare för Galio blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Tjänsten är väldigt varierande och lärorik och våra utprovare har en stor betydelse för företagets direkta framgång. Du kommer möta många människor där du samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Du kommer att jobba ihop med en annan utprovare med stöttning från ansvarigt säljteam. Med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga utprovarstil.

 

Det här innebär tjänsten

Under två-tre intensiva månader i höst (med chans till förlängning) så kommer du att tillsammans med en kollega köra runt i våra hybriddrivna Galiobilar och besöka skolor runt om i hela Sverige för att visa upp Galios kollektion av studentmössor och accessoarer direkt till blivande studenter.

Eftersom att jobbet innebär att du arbetar tätt tillsammans med din kollega så är personkemi viktigt - det är därför välkommet att ansöka till tjänsten tillsammans med en vän (men det går förstås lika bra att ansöka själv).

Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

Är utåtriktad: Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, har lätt för att prata framför publik och med personer du inte känner. Du lämnar också en positiv känsla hos de du möter.

Har eget driv: För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill.

Är nyfiken: Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan.

 

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde v.35.
Plats: Hela Sverige
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodel

Tjänsten är på 100% och B-körkort är ett måste. 

 

Ett ungt och hungrigt team - Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden! 

Väx tillsammans med företaget - Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

   

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Kul! Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail (crew@galio.se). Skriv ”Ny Galion” i ämnesraden, berätta varför just du är den rätta för jobbet och bifoga CV samt Personligt brev. 

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta oss.

Mail: crew@galio.se