Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

karriär jobba hos galio

Gör karriär hos oss!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, med höga ambitioner och nya rekord i sikte. 

Lediga tjänster: 

Sourcing Manager

Utprovare


 

Sourcing Manager

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, med höga ambitioner och nya rekord i sikte. Vi söker nu en Sourcing Manager som skall ansvara för vår inköpsfunktion. 

Om rollen

I rollen som Sourcing Manager på Galio of Sweden arbetar du med att optimera Galios inköp så att dessa sker så effektivt som möjligt med hänsyn till kostnadseffektivitet, kundnytta, hållbarhet och lagmässiga krav. Du får en central roll med huvudsakliga ansvarsområden att utföra behovsanalyser, identifiera inköpsförbättringar, driva förhandlingar med potentiella leverantörer samt utveckla och omförhandla befintliga avtal. Du kommer dessutom att jobba tätt tillsammans med resten av teamet för att identifiera och utforma långsiktiga strategier.

Nyckeluppgifter

  • Ansvara för inköp och leverantörsrelationer

  • Agera beställare och projektledare från beställning till leverans för kommande produkter.

  • Ha ett övergripande ansvar för att hantera inköpsrelaterade frågor och att utifrån affärsplan utveckla inköpsstrategin för att uppnå uppsatta mål

  • Vara delaktig i produktutveckling av nya produkter

Din profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/ekonomi eller likvärdigt. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du dessutom utbildning inom Textilekonomi eller tidigare arbetat med inköp inom kategorin mode så är detta extra meriterande. Då många underleverantörer är i andra länder behöver du vara duktig på engelska både i tal och skrift.

Som person ser vi att du är driven, strukturerad och affärsmässig. Du trivs i en platt organisation och är van att driva ditt eget arbete framåt och har lätt för att skapa och bygga goda relationer med din omgivning oavsett om det är internt eller i förhandlingar med underleverantörer.

Vi erbjuder

Ett jobb hos oss innebär att du blir en del av ett ungt och hungrigt team. På Galio drivs vi av att jobba agilt med en strävan, vilja och ambition att alltid bli bättre. Teamet på Galio tar jobbet på stort allvar, men har högt i tak och nära till skratt.  

Tjänsten är på 100%.
Placeringsort: Karlshamn (HQ) alternativt Göteborg
Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via crew@galio.se. Skriv ”Sourcing Manager” i ämnesraden, berätta varför just du är den rätta för jobbet och bifoga CV samt Personligt brev.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta COO Marcell Kapteijn på: marcell.kapteijn@galio.se


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Utprovare

Börja jobba som Utprovare på Galio of Sweden, Sveriges snabbast växande leverantör av studentmössor! Ett jobb hos Galio öppnar upp stora möjligheter för vidareanställning och vi söker dig som är ung och driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. 

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Som utprovare för Galio blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Tjänsten är väldigt varierande och lärorik och våra utprovare har en stor betydelse för företagets direkta framgång. Du kommer möta många människor där du samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Du kommer att jobba ihop med en annan utprovare med stöttning från ansvarigt säljteam. Med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga utprovarstil.

 

Det här innebär tjänsten

Under två-tre intensiva månader i höst (med chans till förlängning) så kommer du att tillsammans med en kollega köra runt i våra hybriddrivna Galiobilar och besöka skolor runt om i hela Sverige för att visa upp Galios kollektion av studentmössor och accessoarer direkt till blivande studenter.

Eftersom att jobbet innebär att du arbetar tätt tillsammans med din kollega så är personkemi viktigt - det är därför välkommet att ansöka till tjänsten tillsammans med en vän (men det går förstås lika bra att ansöka själv).

Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

Är utåtriktad: Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, har lätt för att prata framför publik och med personer du inte känner. Du lämnar också en positiv känsla hos de du möter.

Har eget driv: För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill.

Är nyfiken: Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan.

 

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde v.35.
Plats: Hela Sverige
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodel

Tjänsten är på 100% och B-körkort är ett måste. 

 

Ett ungt och hungrigt team - Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden! 

Väx tillsammans med företaget - Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

   

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Kul! Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail (crew@galio.se). Skriv ”Ny Galion” i ämnesraden, berätta varför just du är den rätta för jobbet och bifoga CV samt Personligt brev. 

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta oss.

Mail: crew@galio.se