Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Klimatkompenserad leverans

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Favoriten Cecina

Cecina är en ring i mässing med plädering i silvernyans. Addera en eller ett par ringar till din outfit inför festen.

Ringar i hög kvalitet

På Galio är vi måna om att våra ringar är av hög kvalitet och är därför mycket stolta över vårt varumärke. Våra ringar kommer i flera utföranden och passar såväl dam som herr. För dam erbjuds minimalistiska ringar i silver och guld som kan matchas med vissa av våra armband i samma utförande samt mer utstickande ringar med en stor sten som utstrålar lyx och exklusivitet. För herr erbjuds klackringar som både blir en snygg detalj men som också syns på håll.

Ringar i olika utföranden

Ringar i olika utföranden, material och färger hittar du hos Galio. Välj mellan minimalistiska ringar och kan användas dagligen och i kombination med varandra eller maffigare ringar som passar bra att använda utan samspel med andra ringar. Våra ringar är tillverkade i mässing med plädering i olika nyanser och med stenar i olika utföranden. Addera en eller ett par ringar till din outfit inför festen eller dejten för att tillföra det där lilla extra till din look.

Vilken storlek ska jag välja på min ring?

Det är många som är osäkra på sin ringstorlek eftersom att man eventuellt tänkt använda ringen på olika fingrar vid olika tillfällen. Galios ringar kommer i tre olika storlekar för att passa alla behov. Du kan enkelt använda vår storleksguide om du är osäker på din storlek. Storleksguiden hittar du inne på varje produkt.