Om Galio of Sweden

Galio of Sweden är ett modehus för personifierade produkter för festliga tillfällen. Personifierat, skräddarsytt med högsta kvalité och till rätt pris är vårt signum.

 

Vår historia

2015-05-08 Italien, Veneto

På en restaurang, placerad som bara byggnader i Italien kan placeras, mellan kullarna i Veneto, pågår djupa diskussioner. Livets tillfällen, de som man vill komma ihåg, borde förtjäna hög kvalitet och medvetna val. I dagens digitala, snabbrörliga och massproducerande samhälle har hantverk och kvalitet blivit bortglömt. De snabba shoppingkickarna prioriteras högre än varan som faktiskt levereras.

- Varför är det så? Tänkte vi.

Tänk om vi istället kunde kombinera design, hantverk och kvalitet med bra pris och bekväma shoppingupplevelser i framkant. Shopping som du är van vid, men utan att tumma på kvalitén.

Här föds Galio of Sweden - ett livsstilsvarumärke med passion och kärlek för högtider, mode och design. Galio of Sweden är fokuserat på att erbjuda dig moderiktiga produkter med hög kvalité och miljömedvetna val i samband med livets festliga tillfällen. Galio of Sweden sticker ut på marknaden med sunda värderingar och med en vision om att utveckla och förändra branschen. Genom en kombination av svensk leveranssäkerhet och hållbarhet med kärlek till italiensk modedesign, har vi de personifierade produkterna som skall förgylla de festligaste tillfällena i livet. De du aldrig vill glömma.

 


Fashion by GALIO

Tänk dig riktigt snygga och moderiktiga accessoarer som du vill ha vid festliga tillfällen eller när du bara vill vara lite extra fin. Tänk dig att du även kan addera ditt eget namn eller initialer i produkten, så den blir just bara din. Välkommen till Fashion by Galio.

Vi har sedan 2015 utvecklat en specialistkompetens att skräddarsy och personifiera accessoar av allra högsta kvalitet. Med Italiensk design i de bästa materialen och med miljön i fokus har vi tagit fram de bästa av accessoarer för alla tillfällen.
Men vi erbjuder också möjligheten att personifiera din produkt direkt här på Galios webbplats. Du kan enkelt prova dig fram och se resultatet redan innan du beställer produkten med t ex ditt namn eller initialer. Eller som en present till din vän eller käraste. Beroende på material blir det antingen broderat, graverat eller inpräglat och alltid med högsta kvalitet. Tryggt och säkert.

Vi vet att du är ditt eget alldeles unika varumärke. Med produkter från Fashion by Galio förstärker du den känslan. Du är unik.

 

Student by GALIO

Studenten är en "once in a lifetime" händelse. Ett tillfälle du alltid kommer att minnas. Den viktigaste symbolen och minnet de flesta bevarar livet ut är studentmössan.

Med Galio of Sweden får du den finaste mössan precis så som du själv vill ha den, skräddarsydd med de bästa materialen. Vi tillverkar 10 000-tals mössor unikt utvalda och skräddarsydda till varje student. Som kund till Galio kan du känna dig trygg under hela resans gång, från första kontakt hela vägen fram till studentdagen.

Galio ska vara det schyssta alternativet för en student. Det genomsyrar vårt arbete både i våra roller som representanter ute på skolorna och i mötet med elever, men också på när du har digital kontakt med oss på galio.se eller via sociala medier. Du kan alltid lita på oss.

Med en studentmössa från Galio of Sweden vet du att du valt rätt både till studenten och som ett minne för livet.

 

 

CIMON - Creating Gamechangers

Galio of Sweden ägs och drivs av CIMON Enterprise AB, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon AB fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".


- Vi siktar alltid på att ha extremt nöjda kunder och ligga i absolut framkant med våra bolag och produkter. Det är vår inställning att ingenting är omöjligt som gör det möjligt, säger koncern-VD Peter Mattisson.

 

VÅRA KONTOR:

Karlshamn (Huvudkontor)
Galio of Sweden
Pirgatan 13
374 35 Karlshamn

Stockholm 
Galio of Sweden
Hornsgatan 174
117 34 Stockholm