Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Om Galio of Sweden

Galio of Sweden är ett företag som drivs av en enkel idé: att sticka ut med sunda värderingar och med en vision om att utveckla och förändra branschen. Det är visionen som lett oss framåt sedan 2015, när idéen om Galio föddes, i modemeckat Italien.

Vår historia

2015-05-08 Italien, Veneto

På en restaurang, placerad som bara byggnader i Italien kan placeras, mellan kullarna i Veneto, pågår djupa diskussioner. Livets tillfällen, de som man vill komma ihåg, borde förtjäna hög kvalitet och medvetna val. I dagens digitala, snabbrörliga och massproducerande samhälle har hantverk och kvalitet blivit bortglömt. De snabba shoppingkickarna prioriteras högre än varan som faktiskt levereras. “Varför?” tänkte vi.

Tänk om vi istället kunde kombinera design, hantverk och kvalitet med bra pris och bekväma shoppingupplevelser i framkant. Shopping som du är van vid, men utan att tumma på kvalitén.

Här föds Galio of Sweden - ett livsstilsvarumärke med passion och kärlek för högtider, mode och design. Galio of Sweden är fokuserat på att erbjuda dig moderiktiga produkter med hög kvalité och miljömedvetna val i samband med livets festliga tillfällen. Oavsett om det handlar om studenten, examen eller något annat gyllene tillfälle, mitt i livet.

Galio of Sweden sticker ut på marknaden med sunda värderingar och med en vision om att utveckla och förändra branschen. Genom en kombination av svensk leveranssäkerhet och hållbarhet med kärlek till italiensk modedesign, har vi produkterna som skall förgylla de festligaste tillfällena i livet. De du aldrig vill glömma.

 

Galio of Sweden - ett helhetskoncept

Om Galio

Galio ska vara det schyssta alternativet för en student. Galio vill att du som student ska få en rättvis bild av marknaden och arbetslivet. Det är därför viktigt att detta genomsyrar arbetet från vårt håll, både i våra roller som representanter ute på skolorna och i mötet med elever, men också som företag i helhet. Som kund ska du känna dig trygg under hela resans gång, från första mötet hela vägen fram till studentdagen. Förutom att producera högklassiga studentmössor så kan vi med vår helhetskoncept hjälpa er med mycket mer. Kanske behöver ni en DJ till studentfesten, kårkort, hjälp att designa logga? Behöver ni hjälp så finns Galios team här. 

Cimon - Creating Gamechangers

Galio of Sweden har Cimon som huvudägare, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon AB fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".

- Det är ett motto vi också lever efter, både gällande vår produktutveckling, men också genom att bidra till en sund och säker studentmarknad, säger koncern-VD Peter Mattisson.

Galio of Sweden ägs och drivs av CIMON Enterprise AB.

VÅRA KONTOR:

Karlshamn (Huvudkontor)
Galio of Sweden
Pirgatan 13
374 35 Karlshamn

Stockholm 
Galio of Sweden
Hornsgatan 174
117 34 Stockholm

Göteborg 
Galio of Sweden
Södra Larmgatan 2
411 16 Göteborg