Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Om Galio of Sweden

Galio of Sweden är ett nytt livsstilsvarumärke med passion och kärlek för högtider, mode och design. Galio of Sweden är fokuserade att erbjuda dig som gymnasieelev hög kvalité och miljömedvetna val i samband med din student. Galio of Sweden erbjuder dig som privatperson eller skolklass ett helhetskoncept som gör ditt studentår till det bästa. Tillsammans med andra samarbetspartners ser Galio till att din student blir komplett.

Företaget drivs av ambition och passion och älskar att leverera. Allt detta i kombination bidrar till en ljus framtid för oss alla. Galios kombination av svensk leveranssäkerhet och kärlek till italiensk modedesign är nyckeln till din ljusnande framtid i vår.

Bakgrund

Galio of Sweden är ett livsstilsvarumärke som sticker ut med sunda värderingar och med en vision om att utveckla och förändra branschen samt bli skolans bästa samarbetspartner.

Varför finns Galio?

Sedan starten av Galio har varumärket varit en del Cimon Enterprise-koncernen. Det var Peter Mattisson, som idag är koncern-VD på Cimon Enterprise, och Oliver Lundgren, idag VD för Cimonägda Skolon, som grundade Galio of Sweden och när de beslutade stod dem enade.

- Vi startade Galio för att vi såg en stor möjlighet att förändra studentmarknaden till det bättre för skola och elev. Det saknades ett schysst alternativ helt enkelt, vilket också var något som kunderna efterfrågade. De ville ha ett seriösare företag att jobba med. Det krävdes en förändring för att få förbättringen, berättar Mattisson och Lundgren.

Cimonkoncernen har sedan 1988 utvecklat en rad framgångsrika verksamheter och byggt upp en stark finansiell ställning på digitalisering och ny teknik, vilket genomsyrar även Galios digitallösningar. Galio skapades för att förgylla och ta vara på de festliga tillfällena i livet och det är där vi är.

Galio of Sweden - ett helhetskoncept

Galio ska vara det schyssta alternativet för en student. Galio vill att du som student ska få en rättvis bild av marknaden och arbetslivet. Det är därför viktigt att detta genomsyrar arbetet från vårt håll, både i våra roller som representanter ute på skolorna och i mötet med elever, men också som företag i helhet. Som kund ska du känna dig trygg under hela resans gång, från första mötet hela vägen fram till studentdagen. Förutom att producera högklassiga studentmössor så kan vi med vår helhetskoncept hjälpa er med mycket mer. Kanske behöver ni en DJ till studentfesten, kårkort, hjälp att designa logga? Behöver ni hjälp så finns Galios team här. 

Cimon - Creating Gamechangers

Galio of Sweden har Cimon som huvudägare, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon AB fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".

- Det är ett motto vi också lever efter, både gällande vår produktutveckling, men också genom att bidra till en sund och säker studentmarknad, säger koncern-VD Peter Mattisson.

Galio of Sweden ägs och drivs av CIMON Enterprise AB.