Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Tusentals nöjda kunder

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Datorväska Bergamo

Datorväskan Bergamo är en exklusiv väska i läder som hjälper dig att få med dig din dator upp till 15 på ett praktiskt men modemedvetet sätt.

Väskor För festen, kontoret eller stranden

Den perfekta accessoaren måste ändå vara väskan. Väskor passar vid flera tillfällen och kan lyfta en hel outfit till en ny nivå. I kombination med en ledig outfit med jordnära färger, eller en svart klänning och coola boots, tillsammans med ett halsband eller armband, kan en väska i rätt färg och storlek vara den ultimata accessoaren. Ofta är det väskans storlek som avgör vilken som passar till vilket tillfälle. Behöver du få plats med datorn och matlådan? Då är stora väskor i ryggsäcksformat att föredra, medans du kanske i vissa fall på sin höjd behöver få plats med mobilen och nycklarna, då räcker det troligtvis med en mindre kuvertväska.

Vilken väska ska jag välja?

Det rätta svaret på vilken väska du ska välja är: Den som känns mest som du! Men innan du funderar på vilken som känns mest som du, så bör du bestämma vilken funktion väskan ska ha. Weekendbag för resor, Handväskor för vardag och datorväskor till kontoret. När du har bestämt vilken funktion väskan ska ha så kan du gå vidare och känna efter vilken väska som är mest DU. Kanske är färgvalet viktigast för just dig, eller är det väskans material. Alla dessa faktorer spelar förstås in i vilken väska du ska välja.

Den perfekta väskan

Vi på Galio tror att en perfekt väska är en väska som inte bara fyller sin funktion utan också blir en modeaccessoar. Trots det så är kvalitén en otroligt viktig faktor för oss och inget vi tummar på. Våra väskor måste också hålla god kvalitet och tåla slit samt väder och vind.