Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Tusentals nöjda kunder

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Matcha med smycken

Matcha plånboken med en exklusiv och och stilren ring

Moderiktiga Plånböcker och Korthållare

En plånbok är en klassisk accessoar som används av både kvinnor och män och går aldrig ur tiden. Hos Galio hittar du både plånböcker med plats för både kontakter, mobiltelefon och kort och korthållare där det allra viktigaste ryms. I våra större plånböcker finns fack dör du kan dela upp dina värdesaker och stänga för att till hundra procent veta att de håller sig på plats. Denna typ av plånbok kan även användas som kuvertväska till festen eller vardag.

Våra mindre plånböcker i form av korthållare lämpar sig för dig som vill ha alla dina viktiga kort på en plats utan att plånboken tar för mycket plats i väskan. En korthållare går lätt ner i de flesta byxfickor och jackor om du väljer att lämna väskan hemma. En bra plånbok ska inte bara vara praktisk, utan också snygg och moderiktig. Galio of Swedens plånböcker och korthållare håller hög kvalitet och och är gjort i de bästa materialen. Välj mellan plånböcker i flera olika färger.

Gör din plånbok personlig

Precis som resterande produkter hos Galio så finns det möjlighet att göra din plånbok eller korthållare lite extra personlig tack vare att det finns möjlighet att välja en egen text på produkten. Texten präglas in i materialet och ger den den där extra personliga looken.