Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Klimatkompenserad leverans

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Bomullsbälte Rieti

Rieti är ett tidlöst unisex-bälte i bomull som passar alla - både den som föredrar ljust men även för den som föredrar mörkt då bältet kommer i både Black och Sand.

Bälten i läder och mocka

Ett bälte är en av få accessoarer som faktiskt har en viktig funktion till din outfit samtidigt som den bidrar med en känsla och stil. Framförallt för killar är den ett tydligt inslag i de flesta outfits. För tjejer har bältet genom åren haft flera trendiga placeringar - i allt från midjan till på byxorna och har använts till både byxor, kjolar och klänningar. Galio of Swedens bälten kommer i både Läder och mocka med metalldetaljer för den där extra touchen. Förutom att bältet i sig är ett fantastiskt attribut så kan du på alla våra bälten välja en egen prägling. Skriv ditt eget namn eller ge bort som en present och skriv exempelvis ett viktigt datum eller initialer till personen du ger bort presenten till.

Bälten i olika stilar för killar och tjejer

Våra prisvärda bälten i hållbara material av hög kvalitet tillåter dig att enkelt variera din look efter din outfit, tillfället och ditt humör. Stiltips för val av bälte är att matcha skornas färg och material med bältet. Ett tidlöst och klassiskt knep som alltid går hem. Vill du ta looken ett steg längre så kan du även matcha spännets utförande med andra smycken och detaljer, som exempelvis ringar eller armband. Ett annat knep för att fullända din matchning är att använda en väska i samma utförande och material som bältet du bär - exempelvis i brunt eller svart läder.