LÅT DIG INSPIRERAS

Tagga oss på Instagram via @fashionbygalio för att bli repostad och highlightad här.

Se mer >

Shoppa alla väskor

En accessoar för alla tillfällen, från kontoret till festen. Alla väskor från Galio håller hög kvalitet & finns i flera utföranden.

Shoppa alla smycken

Hos Galio hittar du Halsband, Armband, Ringar, Manschettknappar och andra smycken för både dam och herr.

Pesonifiera produkter för festliga tillfällen

Fashion by Galio är ett av Galio of Swedens affärsområde och har som syfte att erbjuda personliga accessoarer med en kombination av svensk leveranssäkerhet och italiensk design. Hos oss hittar du smycken, väskor, bälten, solglasögon och andra accessoarer för båda killar och tjejer i alla åldrar.

För att göra din produkt från Galio of Sweden så personlig som det bara går, så erbjuder vi en personlig märkning på produkter inom de allra flesta produktkategorierna. Det gör det möjligt för dig att exempelvis skriva ditt namn, ett viktigt datum eller kanske dina initialer på din produkt. Kanske planerar du att ge bort en accessoar från Galio till någon i present? Då kan vi garantera att en personlig märkning gör det där lilla extra för att presenten ska bli riktigt personlig.

Galio tar ständigt in nya produkter i sortimentet under vårt eget varumärke, men plockar dessutom in produkter från andra, väl utvalda varumärken. Just nu hittar du exempelvis produkter från både Depeche, Stylism och Nailberry i sortimentet.