Leverans: 2-4 arbetsdagar
Säker betalning
Klimatkompenserad leverans

Handla tryggt, enkelt & bekvämt

Bomullsbälte Rieti

Rieti är ett tidlöst unisex-bälte i bomull som passar alla - både den som föredrar ljust men även för den som föredrar mörkt då bältet kommer i både Black och Sand.

Bälten i läder

Ett bälte i läder är en klassisk och stilren detalj som inte går ur tiden. Våra prisvärda bälten i hållbara material av hög kvalitet tillåter dig att enkelt variera din look efter din outfit, tillfället och ditt humör. Matcha gärna bältet med skor i samma färg och material för en look som fungerar i alla lägen.

Ta hand om ditt läderbälte

Våra prisvärda bälten i hållbara material av hög kvalitet tillåter dig att enkelt variera din look efter din outfit, tillfället och ditt humör. Ett bälte i läder håller otroligt länge om det tas hand om på rätt sätt. Om ditt läderbälte får den kärlek det behöver så kommer det att bl finare med åren och bli en bra investering. Använder du det ofta så mår det bäst av att tvättas av då och då med en blöt trasa och exempelvis galltvål för att sedan eftertorkas med en ren fuktig trasa. Återfukta gärna lädret med läderfett efteråt.