Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Vilken mössa är du?

Är det dags för utprovning snart eller vill du bara ha lite motivation och pepp?  Även om det är långt kvar kan du redan nu börja finurla på hur din studentmössa ska se ut. Vilken beskrivning passar bäst in på dig? 

El Classico

Ta studenten med en äkta, klassisk studentmössa på huvudet. Om du vill springa ut såsom mormor och farfar gjorde är klassikern något för dig. Utskuren precis så som man gjorde med de första mössorna i Sverige redan år 1845. Rem i äkta läder, 

förstärkt kulle och du kan välja om du vill ha modellen Lund eller Uppsala. 

Artsy Fartsy

Färg, färg och ännu mer färg! Du vill ha en mössa som sticker ut, sprider glädje och visar din mångsidiga personlighet. Artsy Fartsy-mössan är vad du ska ha på huvudet när det är dags för student.

Peace and Love

Studentmössor för alla! För dig är att sprida kärlek och rättvisa - en självklarhet för dig. Dessutom har du en färgstark personlighet, därför är kärleksmössan helt klart rätt val för dig.

Veganen

Du värnar om djur, natur och miljö. Vi har en mössa gjord av naturmaterial som genast blir det självklara valet för dig som är mån om framtiden och miljön.

Glamour all the way

Bling, kristaller, guld och silver! Studentdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och det ska minsann synas. Glamourmössan kommer att utstråla precis det som du är ute efter.