Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Storleksguide Studentmössa

Är du osäker på vilken storlek din studentmössa ska ha? Då har vi lösningen för dig: vår storleksguide! Mösstorlekarna mäts i centimeter och det enklaste sättet för att få reda på din storlek är att använda ett vanligt måttband. Ta gärna hjälp av en vän för att mäta ut rätt storlek och mät till varandra. 

Har du inget måttband? Ladda ner vår guide tillsammans med ett måttband här!

Guide till att mäta storlek på din studentmössa

Steg 1 av 2

Placera måttbandet runt huvudet på den plats där mössan skall sitta.

Guide till att mäta storlek på din studentmössa

Steg 2 av 2

Läs av för att se vilken storlek din mössa ska ha.

Tips!

✓ Mät alltid två gånger för säkerhets skull. Dra inte åt måttbandet för hårt när du mäter!

✓ Om du mäter mellan två hela centimeter, exempelvis 58,4 cm. Välj då storlek 59. Avrunda alltid heltalen uppåt så kommer mössan att passa dig perfekt.

✓ Om du känner att studentmössan skulle sitta lite för löst när du får hem den, så skickar vi gärna storleksjusterare till dig som minskar omkretsen på mössan något.


Hitta din storlek (Video)

Ibland är det enklare att ta instruktioner i videoformat. Spana in när Noah och Ella visar hur du hittar din mösstorlek i videon nedan!


Beställ ett gratis måttband

Har du inget måttband hemma så skickar vi gärna hem ett till dig - helt kostnadsfritt såklart. Fyll i dina uppgifter nedan så dimper måttbandet ner i din brevlåda inom kort! Psst, du vet väl att du kan ladda ner ett måttband och skriva ut också?