Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Studentsmycken & studentaccessoarer

Nu kan du matcha din studentmössa med givna och trendiga studentsmycken & accessoarer för livets alla festligheter! Kombinera hur du vill, välj ett tema eller go bananas! Bär dina smycken och accessoarer även efter studenten. Förläng den där härliga känslan av den glädjefyllda dagen om och om igen!

1

Silvriga smycken

Har du tänkt designa din mössa i temat silver? Då ska du ta dig en titt här! Du kan välja mellan örhängen, halsband, manschettknappar och kokardsmycken med olika stenar och utföranden. Allt för att du ska få till den perfekta matchen med din studentmössa. Make it Match!

Slipsar, flugor, näsdukar & foder

Här hittar du Galio of Swedens unika samarbete med Amanda Christensen! Nu gör vi det möjligt för dig att matcha accessoarer ihop med mössans insida. Ett foder med samma mönster som slipsenflugan eller näsduken blir oerhört effektfullt. Utöver detta, så hittar du också här ett flertal andra godbitar!

Guldiga smycken

Är du den som föredrar guldiga, varma toner? Nice! Här har vi samlat alla våra guldiga smycken i kollektionen. Make it Match med örhängen, halsbandmanschettknappar och kokardsmycken. Sätt guldkant på tillvaron, dig själv och studentmössan!

Studentsmycken & studentaccessoarer

Ett studentsmycke är ett enkelt sätt att lyfta studentoutiften. Galio of Sweden har studentsmycken i silver & guld med mittstenar i olika färger. Samtliga smycken finns även som kokard så att du enkelt kan matcha med kokarden på studentmössan. Och när du ändå är igång och matchar exempelvis ett halsband med studentmössan - varför inte satsa på ett helt set med exempelvis guldhalsband, guldörhänge och guldig kokard på mössan. En komplett look helt enkelt.

Förutom örhängen och halsband i guld och silver så erbjuder vi studentsmycken i form av manschettknappar. Manscettknapparna finns i både guld & silver med olika mittstenar. Även manschettknapparna kan matchas med studentmössans kokard och dess mittsten.

Om studentsmycken inte är din cup of tea, så har Galio andra studentaccessoarer som exempelvis fluga och näsduk i olika utföranden. Precis som smycken så kan du förstås matcha dessa tillbehör med din studentmössas foder. Välj mellan olika mönster, ex mörkblått med vita prickar eller rosa med vita prickar.

Halsband, Örhängen & Flugor till studenten

Ett smycke passar bra som en studentpresent till en blivande student. Tusentals unga vuxna springer varje år ut i livet och det är inte alltid helt enkelt att hitta en fin gåva. Letar du efter en fin och betydelsefull gåva så är ett studentsmycke den perfekta presenten. Ett smycke är tidlöst och kommer att kunna bäras under en lång tid. Studentsmycken från Galio of Sweden är vackra och mångsidiga, och passar utmärkt till både vardag och fest. Samtliga smycken är nickelfria och tillverkade av mässing, med pläderingar i olika färger, även pläderingen på studentsmyckena är förstås nickelfria.

Våra övriga accessoarer - flugor, näsdukar och slipsar är framtagna i ett unika samarbete med Amanda Christensen! Mönstret gör det möjligt för dig att matcha accessoarer ihop med mössans insida. Ett foder med samma mönster som slipsen, flugan eller näsduken blir oerhört effektfullt. Våra slipsar, flugor och näsdukar är tillverkade i 100% silke.