Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Kokarder

Välj färg och material på din kokard på studentmössan helt efter smak eller gymnasieprogram.


Korall Kokard

Korallkokard

En av de mest exklusiva kokarderna på marknaden. Korallkokarden består av en stor kokardsten, kantad med kantiga glittrande stenar. Välj mellan guld och silver plättering på baksidan.

Carat Kokard

Caratkokard

En av de mest exklusiva kokarderna på marknaden. Corallkokarden består av en stor kokardsten, kantad med mindre glittrande stenar. Välj mellan guld och silver plättering på baksidan.

Diamantkokard

Den mest exklusiva kokarden på marknaden. Diamantkokarden består av en kokardsten i valfri färg, kantad med små glittrande stenar. Det finns fyra olika färger att välja för stenarna runtom stenen i mitten: silver, guld, rosé guld och svart. Kokardstenen i mitten finns i färgerna: blå, grön, guld, lila, röd, rosa, silver, svart, orange, rosé och den populära varianten multicolor.

Juvelkokard

Är du redo för något nytt, gnistrande och färgsprakande? Välj Juvelkokarden - en helfärgad kristallkokard i färgerna lila, rosa, blå, grön och multicolor. En klockren färgklick till din exklusiva mössa!

Kristallkokard

Vår absolut mest populära kokard. Denna glittrande, stilrena kokarden ger din mössa en exklusiv och klassisk look. Glittrande stenar pryder en stadig bas i färgerna silver, guld eller rosé guld. Välj din favorit!

Metallkokard

Letar du efter något stadigt, hållbart och klassiskt? Då är metallkokarden är ett klockrent val. Denna kokard finns i guld och silver, och du kan även till denna kokard välja kokardsten i mitten.

Strasskokard

En glittrande tygkokard som tar mössan till en ny nivå. Strasskokarden kommer i färgerna guld och silver, och med en kokardsten i mitten i valfri färg.

Tygkokard

Vad vore en mössa utan kokard? Detta är standardkokarden som levereras med alla mössor. En klassiker som du får helt gratis med din mössa!