Hämta din sparade mössa

Fyll i den E-post som angavs när du sparade din mössa och klicka på hämta så laddas mössan in precis där du slutade...

Vad du än väljer - Make It Match!

Nu kan du äntligen matcha din studentmössa med givna och trendiga accessoarer för livets alla festligheter! Kombinera hur du vill, välj ett tema eller go bananas! Bär dina smycken och accessoarer även efter studenten. Förläng den där härliga känslan av den glädjefyllda dagen om och om igen!

1

Silvriga smycken

Har du tänkt designa din mössa i temat silver? Då ska du ta dig en titt här! Du kan välja mellan örhängen, halsband, manschettknappar och kokardsmycken med olika stenar och utföranden. Allt för att du ska få till den perfekta matchen med din studentmössa. Make it Match!

Slipsar, flugor, näsdukar & foder

Här hittar Galio of Swedens unika samarbete med Amanda Christensen! Nu gör vi det möjligt för dig att matcha accessoarer ihop med mössans insida. Ett foder med samma mönster som slipsen, flugan eller näsduken blir oerhört effektfullt. Utöver detta, så hittar du också här ett flertal andra godbitar!

Guldiga smycken

Är du den som föredrar guldiga, varma toner? Nice! Här har vi samlat alla våra guldiga smycken i kollektionen. Make it Match med örhängen, halsband, manschettknappar och kokardsmycken. Sätt guldkant på tillvaron, dig själv och studentmössan!