Trygg och säker hantering av personuppgifter

Vi på Galio värnar om våra kunder, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in personlig information ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du får reda på vilken information vi samlar in om dig samt hur vi gör det.

Vilken information samlar vi in om dig?

För att vi ska kunna erbjuda dig en bättre köpupplevelse, med bra erbjudanden som är intressanta för dig, behöver vi samla in viss personlig information. Du kan komma att direkt, eller indirekt, behöva lämna information om dig själv på olika sätt. Exempel på när är:

 • När du handlar på galio.se
 • När du kontaktar oss eller besöker vår webbplats

När du handlar på Galio of Sweden.se behöver vi veta vem du är och vart du vill att dina varor ska levereras. Informationen används inte bara för att hjälpa dig att slutföra ditt köp och för att hantera din beställning, utan också för att förebygga bedrägeri och uppfylla juridiska krav. Galio of Sweden säkerställer att din information samlas in med största möjliga hänsyn till din integritet.

Hur hanterar vi din information?

Vi på Galio of Sweden värnar om våra kunder, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in personlig information ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du är medveten om hur vi hanterar dina personliga uppgifter. Det finns olika scenarion där vi behöver hantera din personliga information. Exempel på dessa är:

 • Vi kan behöva bekräfta din identitet innan vi godkänner ett köp
 • Vi kan behöva utföra en kreditbedömning beroende på vilket betalsätt du väljer

När du handlar på galio.se behöver vi säkerställa att köpet är riktigt och att det verkligen är du som handlar. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan vi behöva utföra en kreditbedömning. Beroende på den tekniska konfigurationen mellan Galio of Sweden och leverantörer, kan vi komma att behöva dela en del av den data som samlats in av oss till leverantörer. Det kan exempelvis vara så enkelt som att ge leverantören din adress så att de vet vart dina varor ska skickas.

Hantering och lagring

 • När du handlar på galio.se behöver vi veta vem du är och vart du vill att dina varor ska levereras
 • Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn, adress, personnummer för att kunna leverera beställda produkter och skapa en bättre köpupplevelse. Personnumret är viktigt för att veta att “du är du”
 • Vi använder uppgifter om e-post och mobilnummer för att kunna skicka ut information om erbjudanden, tips och nyheter med mera
 • Vi använder informationen om dina köp för att kunna ge dig anpassade erbjudanden
 • Vi ger INTE dina uppgifter vidare, utom till de våra underleverantörer som är personuppgiftsbiträden ex när det är nödvändigt för att kunna levererar ditt köp hem till dig

Din rätt till dina uppgifter

 • Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dina uppgifter
 • Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer, och få uppgifter borttagna från våra system undantaget information som berör en faktura
 • Du kan när som helst avsluta hos oss och be att dina personuppgifter tas bort