DESIGNA DIREKT

#student2019 - , beställ 13/8

Galio på din skola

Galio of Sweden väljs av många studenter just för det genomtänkta helhetskonceptet och enkla tillvägagångssättet. Det ska vara enkelt, det ska vara snyggt och det ska vara riktigt bra. Vi erbjuder ett brett sortiment av noga utvalda studentkläder och mössor med hög trendfaktor och gedigen kvalitet. Bara det bästa helt enkelt!


galio-pa-er-skola

Enkla & roliga utprovningar

För oss är det viktigt att utprovningen blir ett trevligt och kul tillfälle att prova våra studentmössor och kläder, utan stress eller köptvång. Tillsammans med er skapar vi ett upplägg anpassat just för er skola, när ni kan och när ni vill! På utprovningarna finns självklart vår välutbildade personal på plats för att hjälpa till och svara på frågor så att alla får hjälp att hitta rätt på ett smidigt sätt. En utprovning ska vara kul och utan köptvång!

galio-pa-er-skola

Lite arbete & mycket trygghet

Vår personal åker runt till gymnasieskolor runtom i hela Sverige och håller i utprovningar där du har chansen att klämma, känna och prova våra produkter.  Du har gott om tid på dig, på plats på utprovningen råder ingen köptvång. När du känner dig klar beställer du och betalar den tryggt och säkert med kort, faktura eller direktbetalning. Efter betalning skickas din mössa direkt till produktion. Sedan levereras din beställning direkt hem till den adress du angett vid beställning. Vi lämnar alltid en leverans- och kvalitetsgaranti på våra studentmössor så att du inte riskerar att stå utan mössa på självaste studentdagen. Du kan när som helst göra din beställning hos oss på galio.se snabbt och enkelt till samma bra priser oavsett tid. Beställ via vår webbsida, ring oss eller kontakta oss direkt på Facebook. Vi är flexibla. Vi är tillgängliga.

galio-pa-er-skola

Vi erbjuder ett unikt helhetskoncept

Att välja Galio of Sweden som leverantör till er skola innebär inte bara en hög servicegrad och fin kvalitet på era studentprodukter utan också en unik upplevelse för alla studenter. En trygg sådan. Med vårt helhetskoncept hjälper vi er hela vägen med att göra studenten till den upplevelse som den faktiskt förtjänar att bli med hjälp av bland annat modern teknik, mode och musik - visst låter det spännande? Att välja oss som leverantör till er skola innebär att ni får så mycket mer än en bokad mössprovning. Tillsammans med er syr vi ihop ett unikt och passande koncept som uppfyller era önskemål och behov. Det ska vara enkelt!