Galio på din skola

Galio of Sweden väljs av många studenter just för det genomtänkta helhetskonceptet och enkla tillvägagångssättet. Det ska vara enkelt, det ska vara snyggt och det ska vara riktigt bra. Vi erbjuder ett brett sortiment av noga utvalda studentkläder och mössor med hög trendfaktor och gedigen kvalitet. Bara det bästa helt enkelt! 

Är du med i en studentkommitté eller elevkår och vill att vi kommer till din skola? Kontakta oss via hello@galio.se. Är du intresserad av att bli ambasadör eller influencer hos oss? Läs mer här.

Varför välja Galio? Läs intervjun med Samuel Andersson, fd Ordförande för Hulebäcks elevkår, om hans tankar om samarbetet med Galio.


galio-pa-er-skola

Enkla & roliga utprovningar

För oss är det viktigt att utprovningen blir ett trevligt och kul tillfälle att prova våra studentmössor och kläder, utan stress eller köptvång. Tillsammans med er skapar vi ett upplägg anpassat just för er skola, när ni kan och när ni vill! På utprovningarna finns självklart vår välutbildade personal på plats för att hjälpa till och svara på frågor så att alla får hjälp att hitta rätt på ett smidigt sätt. En utprovning ska vara kul och utan köptvång!

galio-pa-er-skola

Lite arbete & mycket trygghet

Vår personal åker runt till gymnasieskolor runtom i hela Sverige och håller i utprovningar där du har chansen att klämma, känna och prova våra produkter. Du har gott om tid på dig, på plats på utprovningen råder inget köptvång. När du känner dig klar beställer du och betalar den tryggt och säkert med kort, faktura eller direktbetalning. Efter betalning skickas din mössa direkt till produktion. Sedan levereras din beställning direkt hem till den adress du angett vid beställning.

Vi lämnar alltid en leverans- och kvalitetsgaranti på våra studentmössor så att du inte riskerar att stå utan mössa på självaste studentdagen. Du kan när som helst göra din beställning hos oss på galio.se snabbt och enkelt till samma bra priser oavsett tid. Beställ via vår webbsida, ring oss eller kontakta oss direkt på Facebook. Vi är flexibla. Vi är tillgängliga. 

galio-pa-er-skola

Starka ägare med långsiktiga visioner

Galio of Sweden ägs och drivs av CIMON Enterprise AB, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon AB fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".

Koncernen hade år 2018 ett nettoresultat på 44 miljoner kronor, balansomslutning på 619 miljoner kronor och ett eget kapital på 337 miljoner kronor. CIMON utgör därmed en trygg och finansiellt stark grund för de långsiktiga visioner som finns för Galio.