Beställ Galioboxen  

Få en kostnadsfri Galiobox och beställ era studentmössor tillsammans!

Beställ hem en Galiobox - en smart lösning när du och dina vänner eller hela din klass har svårt att välja vad ni vill ha. Boxen är förstås helt gratis och innehåller förutom fina rabatter, allt du behöver för att prova ut och beställa din mössa!

Galio på er skola!

Det här är Galioboxen

Galioboxen är en studentmösseutprovning i hemmaformat! Boxen innehåller allt du behöver för att beställa din studentmössa. Ni får möjlighet att prova studentmössan i olika storlekar och med olika tillval, allt för att ni skall vara säkra på ert val! Boxen är kostnadsfri och du beställer den enkelt genom detta formulär. Därefter skickas den hem till dig inom kort. Boxen innehåller dessutom rabattkoder att använda vid beställning!

När du och dina vänner är klar med boxen, så packar ni ihop den, klistrar på returetiketten och skickar tillbaka den till oss!   

Datumen då boxarna är lediga fylls på snabbt. Så se till att boka din box redan idag för att säkra ett datum för er utprovning inför hösten.

Galio på er skola!

Tjäna pengar med Galioboxen

När du beställer hem Galioboxen får du som har beställt den en personlig rabattkod att dela ut till dina vänner. Med din personliga kod kommer varje beställning som görs att generera provision till dig. Det innebär att boxen inte bara är gratis, utan att du dessutom kan tjäna en slant på att beställa den och beställa mössorna tillsammans med dina vänner.

Provision varierar beroende på hur många ni är som ska prova ut era mössor - ju fler ni är, desto högre provision till dig och desto mer rabatt till dina vänner. 

galio-pa-er-skola

Vanliga frågor om Galioboxen

Vem kan beställa en box?
Vem som helst kan beställa en box, oavsett om du är studentansvarig i din klass eller på din skola, om ni är ett kompisgäng som vill ta en kväll till att prova och beställa era mössor eller om du och några kompisar missade skolans utprovning. 

Vad innehåller en Galiobox?
Boxen innehåller allt du behöver för att bestämma dig för vilken mössa du vill ha, vilka tillval som passar och framförallt vilken storlek du ska ha. Bland annat hittar du ett par olika mössor, materialprover på de flesta tillvalen, accessoarer, Make It Match-smycken och rabattkoder. 

 

Beställ Galioboxen!

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig inom kort med mer information om Galioboxen som är på väg till dig!