livesända mössutprovningar

Livesända möss-utprovningar

Galio of Sweden är först ut på marknaden med digitala Livesända utprovningar för Studentmössor. Utprovningarna är för dig som ska ta studenten och ska beställa din studentmössa. 

Utprovningen är kostnadsfri, tar ca 15 minuter och du som deltar är helt anonym. Under utprovningen kommer Galio Crew att gå igenom hur du väljer storlek, vilka val som är populärast och andra saker som är viktiga att veta när du beställer din mössa. Du kommer dessutom att kunna ställa frågor direkt till våra mössexperter och få ta del av extra förmånliga erbjudanden och rabatter. 

Hur deltar jag i utprovningen? Välj en tid som passar dig nedan och klicka dig in till utprovningen genom länken ca 5 minuter innan utprovningen börjar. 

Frågor & Svar

Vem kan vara med på utprovningen? Vem som helst kan delta på utprovningen. Ingen anmälan krävs och du är helt anonym.

Kostar det något att vara med? Det är helt kostnadsfritt att vara med på utprovningen.

Kommer jag att synas eller höras? Du kommer inte att varken synas eller höras på utprovningen. Däremot kan du ställa frågor i chatten till Galio crew om du så önskar. Endast vi på Galio ser då din fråga.

Kommande digitala utprovningar ⏰ 

Just nu har vi inga kommande utprovningar. Istället kör vi med jämna mellanrum live-sända utprovningar på Instagram (@galioofsweden). Stay tuned!